ermico

Gabonatárolás hatékonyan és biztonságosan az OPI System Blue-val: Fedezze fel az ERMICO Kft. által forgalmazott innovatív megoldást

A mezőgazdaság, és különösen a gabonatárolás fontos szerepet játszik a világgazdaságban. A gazdák számára létfontosságú, hogy képesek legyenek hatékonyan és biztonságosan tárolni a gabonát, hogy minimalizálják a veszteségeket miközben maximalizálják a profitot. Az ERMICO Kft., aki automatizálásban jártas cégként a gabonatárolás területén nyújt kiváló megoldást az OPI System Blue szolgáltatásával. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogy az OPI System Blue rendszere hogyan képes elősegíteni a hatékony és biztonságos gabonatárolást, és milyen előnyöket kínál a gazdák számára.

A gabonatárolás veszélyei: Páratartalom és hőmérséklet emelkedés

A gabonatárolás során több veszélyforrás is jelentkezhet, mint például a páratartalom és hőmérséklet emelkedése. A magas páratartalom és hőmérséklet kombinációja ideális környezetet teremthet a gombák és baktériumok számára, ami penész és kártevők megjelenését eredményezheti. Emellett a magas hőmérséklet gyorsíthatja a gabona öregedését és ronthatja a minőségét. Mindezen problémák komoly veszteségekhez vezethetnek a termelők számára.

 

OPI System Blue: Automatizált szellőztetőrendszerbe integrálás a hatékony gabonatárolásért

Az ERMICO Kft. által forgalmazott OPI System Blue egy innovatív szellőztetőrendszerbe integrálható rendszer, amely segítségével a mért adatok felhasználásával automatikusan szabályozhatóvá válik a gabonatárolók hőmérséklete és páratartalma. Az OPI Blue rendszer folyamatosan monitorozza a tárolóban lévő gabona körülményeit, és ha szükséges, automatikusan bekapcsolja a szellőztető rendszert a megfelelő hőmérséklet és páratartalom fenntartása érdekében. Ezzel a megoldással a gazdák biztosak lehetnek abban, hogy gabonájuk optimális körülmények között van tárolva, és a veszteségek minimalizálódnak.

OPI system

Felhő alapú technológia: Bármikor, bárhonnan hozzáférhető

Az OPI System Blue egy felhő alapú rendszer, ami azt jelenti, hogy a gazdák bármikor, bárhonnan hozzáférhetnek az adatokhoz és vezérlőfunkciókhoz. Az internetkapcsolattal rendelkező okostelefonok, táblagépek és számítógépek segítségével a felhasználók könnyedén elérhetik a rendszert, akár több ezer kilométer távolságból is. Ez a rugalmasság és elérhetőség lehetővé teszi a gazdák számára, hogy folyamatosan nyomon kövessék a gabonatárolók állapotát és gyorsan reagáljanak bármilyen változásra, még hétvégén vagy az éjszaka folyamán is.

 

Egyszerű integráció és kezelhetőség

Az OPI System Blue rendszer könnyen integrálható a meglévő gabonatárolókkal és szellőztető rendszerekkel. Az ERMICO Kft. szakértői segítenek a telepítésben és a rendszer beüzemelésében, valamint részletes oktatást nyújtanak a rendszer használatához. Az OPI System Blue felhasználóbarát kezelőfelülete biztosítja, hogy a gazdák gyorsan és egyszerűen elsajátítsák a rendszer használatát.

 

Csökkentett veszteségek és jobb minőségű gabona

A gabonatárolók hőmérsékletének és páratartalmának automata szabályozásával az OPI Blue csökkenti a penész és a kártevők által okozott veszteségeket. A rendszer segítségével a gazdák folyamatosan ellenőrizhetik a gabonatárolók állapotát. Ennek eredményeként a gabona hosszabb ideig megőrzi minőségét, ami jobb árat és nagyobb profitot eredményezhet a termelők számára.

OPI system

Energiahatékonyság és környezetbarát megoldás

Az OPI System Blue nemcsak a gabona minőségét és a termelők profitját növeli, hanem energiahatékony és környezetbarát megoldást is nyújt. A rendszer csak akkor kapcsolja be a szellőztetőket, amikor szükséges, ami energiamegtakarítást eredményez és csökkenti a CO2-kibocsátást. Ezzel a gazdák támogathatják a fenntartható mezőgazdaság és a környezetvédelem céljait is.

A jövő a gabonatárolásban: OPI Blue és ERMICO Kft.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!