OPI System

Az OPI System 35 éve kínál a piacon élvonalbeli terménygazdálkodási megoldásokat a világpiacon. Fő célja, hogy az ügyfelek hatékonyan kezeljék a gabonájukat a silókban az energiafogyasztás és a romlási veszteségek minimalizálása mellett, környezetbarát módon.
Ideális mezőgazdasági és kereskedelmi üzemek számára, akik költséghatékony módot keresnek a nyereségük mértékének növelésére.

OPIBlue

Vezeték nélküli rendszer, amely óránként adatot szolgáltat az ügyfél mobil- vagy asztali eszközére és lehetővé teszi a ventilátorok távoli bekapcsolását.

StorMax

Ideális megoldást nyújt azoknak, akik alacsony költségű megoldást keresnek, a rendszer a későbbiekben frissíthető a teljesen automatizált rendszerre is.

Integris Pro

Ideális mezőgazdasági és kereskedelmi üzemek számára, akik költséghatékony módot keresnek a nyereségük mértékének növelésére.

OPIBlue

Lehetővé teszi a nedvességszabályozás hatékonyságának javítását a szárítási ciklusok paraméterezhetősége révén.
Az adatkezelő felületen információt kapunk a hőmérsékletről, a páratartalomról, a termény szintjéről. Ezek mellett lehetőség van a környezet figyelésére – külső hőmérséklet és relatív páratartalom mérésre, a ventilátorok táv-, valamint automatikus vezérlésére.
A grafikus felület lehetővé teszi az adatok gyors és egyszerű elemzését.

StorMax

A StorMax kézi monitort a rendszerhez csatlakoztatva láthatjuk a hőmérsékleti, valamint páratartalomra vonatkozó, silón belüli értékeket.
Lehetővé teszi az adatok tárolását, így hosszútávú trendek elemzésére ad lehetőséget.
Lehetőséget ad arra, hogy proaktívan kezeljük a gabonát az által, hogy megadhatók a termény információk és ezzel meghatározhatók, hogy mikor és milyen hosszú ideig kell a ventilátorokat működtetni a termény hűtésére vagy szárítására, ezzel megelőzve a veszteséget.

Integris Pro

A termény minőségének monitorozása és kontrollálása asztali eszközről, amely teljesen automatizált felügyelettel, riasztásokkal, folyamatos szintméréssel és automatizált levegőztetés-vezérléssel rendelkezik.
A piacképes technológia megadja a biztonságot a félelem nélküli termény tároláshoz a nedvességtartalom és hőmérséklet proaktív kezelésével annak érdekében, hogy biztosítsa a termény legmagasabb minőségét, ezzel garantálva a lehető legmagasabb profitot.
Az adatkezelő felületen információt kapunk a hőmérsékletről, a páratartalomról, a termény szintjéről.
A grafikus felület lehetővé teszi az adatok gyors és egyszerű elemzését.

Kérdése van? Írjon nekünk!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Mi fog történni?

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek helyszíni felmérésre.

Az adatai biztonságban vannak

Az itt megadott adatokat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálna?

Nyugodtan hívjon minket a +36 20 266 1111 számon! Amennyiben nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Vagy inkább e-mailt írna?

Nyugodtan írjon az ermico@ermico.eu címre! A megkeresésekre kollégáink leterheltségének függvényében munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.