Raktári polcrendszerek

Bízza ránk raktározási megoldásainak kialakítását, amennyiben szüksége van a követelmények elemzésére, tanácsadásunkra és költséghatékony megoldásra.

Cégünk az előzetes igényfeltárást követően, a tervezéstől a berendezés végső teszteléséig minden lépésnél jelen van és az Önök igényeinek és elvárásainak megfelelően a legideálisabb és legrugalmasabb formában nyújtja támogatását és végzi munkáját.

Műszaki és kereskedelmi munkatársaink szakmai tudása, az ágazatban eltöltött több évtizedes tapasztalattal karöltve lehetővé teszik, hogy a hozzánk intézett kéréseket gyorsan és hatékonyan teljesítsük.

A berendezések szerelését erre szakosodott és kiválóan képzett szakemberekkel végezzük. Mindenkor figyelembe vesszük a hatályos rendeletek és a megbízó speciális egyéni követelményeit.

Cégünk vállalja új rendszerek tervezését és építését, vagy meglévő raktári berendezések átépítését illetve a tárolási feladat szerint meghatározott leborulás gátlók telepítését is.

Kérdése van? Írjon nekünk!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Mi fog történni?

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek helyszíni felmérésre.

Az adatai biztonságban vannak

Az itt megadott adatokat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálna?

Nyugodtan hívjon minket a +36 20 266 1111 számon! Amennyiben nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Vagy inkább e-mailt írna?

Nyugodtan írjon az ermico@ermico.eu címre! A megkeresésekre kollégáink leterheltségének függvényében munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.