Ipari folyadékhűtők

Már telepített berendezések helyett vagy bővítése céljából új folyadékhűtők beszerzését, telepítését illetve karbantartását is vállaljuk az Önök igényeinek megfelelően a berendezések működését befolyásoló körülmények figyelembevétele mellett.

A gépek beszerzése és telepítése előtt megvizsgáljuk a környezetet, technológiai elvárásokat, illetve minden egyéb körülményt és követelményt, melyek alapján a legjobb megoldást tudjuk Önöknek ajánlani.

Karbantartási és szerviz szolgáltatásunk célja, hogy a gépek a lehető leghosszabb ideig képesek legyenek a funkciójukat ellátni.

Ügyfeleinkkel a megrendelés lezárását követően is kapcsolatban maradunk. Bármely felmerülő kérdés, probléma, meghibásodás és további igény esetén ugyanazzal a szakértelemmel, támogató magatartással álljunk az Önök rendelkezésére, mint az értékesítési folyamat során.

iparifolyadékhűtő

Kérdése van? Írjon nekünk!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Mi fog történni?

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek helyszíni felmérésre.

Az adatai biztonságban vannak

Az itt megadott adatokat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálna?

Nyugodtan hívjon minket a +36 20 266 1111 számon! Amennyiben nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Vagy inkább e-mailt írna?

Nyugodtan írjon az ermico@ermico.eu címre! A megkeresésekre kollégáink leterheltségének függvényében munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.