Ismerje meg az Ermico-t!

Biztosan nem véletlen tévedt hozzánk, de talán még nem tud rólunk mindent – például, hogy pontosan mivel foglalkozunk vagy hogy hogyan dolgozunk.
Pedig valószínűleg foglalkoztatják bizonyos kérdések: hogyan jöhet létre köztünk együttműködés, mikor és miért érdemes minket választani?
Az alábbiakban szeretnénk részletesebben bemutatkozni! Ha kíváncsi ránk, mindenképpen olvasson tovább!

Kik vagyunk mi?

Több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk, számtalan sikeres projekt van már a hátunk mögött. De a számok helyett beszéljenek inkább rólunk azok a mondatok, amelyeket az általunk képviselt értékek és a rólunk szóló visszajelzések alapján fogalmazhatunk meg az Ermico Kft.-ről!

Büszkék vagyunk rá, hogy rugalmasan állunk ügyfeleink rendelkezésére, szem előtt tartva minden igényt és körülményt. Minden projektünk során egyedileg egyeztetjük a határidőt a megrendelővel, mert tudjuk és értjük, milyen az, ha valami nem tűr halasztást.

Számunkra alapelv, hogy nem raboljuk partnereink idejét, ezért minden megkeresésre rövid időn belül válaszolunk, hogy minél előbb megkezdhessük a közös munkát. Hisszük, hogy a hatékony együttműködés a kölcsönös bizalmon alapul, ezért kivétel nélkül, mindig etikusan járunk el, és mindenről tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Nekünk ismeretlenek azok a kifejezések, hogy ,,túl kicsi” vagy ,,túl nagy” feladat. Nem azt értjük minden igény kielégítése alatt, hogy felesleges köröket futunk az egyeztetések során, hanem azt, hogy ugyanolyan odaadó hozzáállással, szakmai tudásunk legjavát nyújtva vágunk bele a rövidebb projektekbe, mint ahogyan a hosszabb munkák elvégzésébe is.

Küldetésünk, hogy minden partnerünk válláról terhet vegyünk le. Ügyfeleinknek elsősorban a megkönnyebbülés érzését adjuk: aki ránk bízza a gépekkel, berendezésekkel és alkatrészekkel kapcsolatos teendőket, annak többé nem okoznak fejfájást ezek a feladatok. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy mi nem eggyel több, hanem eggyel kevesebb probléma vagyunk azok számára, akik minket választanak. A gördülékenység elősegítői. Aki hozzánk fordul, annál sínre kerül az ipari berendezések működése és karbantartása.

Mi így tesszük fel az i-re a pontot.

Mivel foglalkozunk?

Aki olyan céget keres, amely a termeléstámogatás területén tud hatékony segítséget nyújtani, minket keres. Gépek, berendezések és alkatrészek gyártásában nem ismerünk lehetetlent.

Lakatos-, esztergályos- és hegesztő műhelyeinkben tervezéssel és gyártással egyaránt foglalkozunk, így kifejezetten egyedi igényeket, kéréseket is teljesítünk az általánosabb, megszokott feladatok elvégzése mellett.

Az alkatrészgyártás nálunk nem merül ki annyiban, hogy egy-egy gépalkatrész utángyártásával gondoskodunk az alkatrész-utánpótlásáról (persze, ez sem jelent akadályt). Egyedi, speciális alkatrészek gyártásához, utángyártásához is teljeskörűen rendelkezésre állunk.

A gépgyártás területén sem csak sztenderd gépek elkészítésében gondolkozunk, kifejezetten egyedi kéréseket is teljesítünk. Speciális igényeket kielégítő célgépek, robotcellák, szállítópályák, illetve egyedi adagoló-, töltő-, vágó- és mérőgépek tervezése, gyártása, telepítése és karbantartása is részét képezi mindennapjainknak. Partnereink közt van orvostechnikai eszközöket gyártó és autóipari cég, nyomda, és palackozó üzem is.

Talán kevesen tudják, hogy a gabonaiparban is szükség van automatizmusokra, még a gabona megfelelő tárolásához is. Az OPI Systems rendszerek magyarországi forgalmazóiként élen járunk a gabonagazdálkodás optimalizálásában.

Az OPI Blue felhőalapú megfigyelő rendszer folyamatosan monitorozza a silókban tárolt gabonaszemek állapotát. Így ellenőrzi többek között a hőmérsékletet- és a nedvességtartalmat, és lehetővé teszi a gabonakészlet mennyiségének és minőségének nyomon követését, illetve a ventilátorok távvezérlését.

A rendszer segítségével minimalizálható a gabonatárolással járó veszteség. Azok, akik költséghatékonyan szeretnék növelni gabonatermésük értékét, és így maximalizálni nyereségüket, az OPI System-et használják.

Ezzel, hazánkban, jelenleg, csak mi foglalkozunk.

Hogyan dolgozunk?

Fontos számunkra, hogy megbízható és hozzáértő kollégákkal működjünk együtt, ezért állandó csapattal dolgozunk. Az Ermico-t olyan elkötelezett szakemberek alkotják, akiket magas szakmai tudásuk mellett lelkiismeretes munkavégzésük is kiemel mások közül.

Ugyanilyen körültekintően választjuk meg az eszközöket és az alapanyagokat is, amiket használunk. Csak az adott előírásoknak megfelelő, kiváló minőségű gépeket és anyagokat használunk, hogy a színvonalas munkavégzést és az értékes végtermék létrejöttét biztosítani tudjuk.

Minden munkafolyamat előkészítésekor szem előtt tartjuk, hogy fenntartsuk azt a minőségi technikai színvonalat, amely jellemez minket. Ezt a magunkkal szemben támasztott elvárást újra és újra felülvizsgáljuk, hogy ne csak megtartani tudjuk, hanem emelni is rajta. Rendszeresen fejlesztjük magunkat, ami lehetővé teszi azt, hogy működésünk napról, napra hatékonyabb és eredményesebb legyen.

Munkavégzésünket magától értetődő módon meghatározzák az adott projekttel kapcsolatos, hatályos jogszabályok és előírások, valamint minőségbiztosítási rendszerünk is. Érvényes tanúsítvánnyal rendelkezünk arról, miszerint minőségirányítási rendszert alkalmazunk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

Az ajánlatkéréstől a megvalósításig

Alapvető számunkra, hogy egyedi igényeket is kielégítve, mindig ügyfeleink érdekeit és kéréseit figyelembe véve, személyre szabottan dolgozzunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne rendszerezve működésünk.

A folyamat, ahogy egy ügyfelünk az ajánlatkéréstől eljut kérése megvalósulásáig, egy szabályozott, jól működő, szisztematikusan kialakított és folyamatosan fejlesztett módszertan szerint zajlik. Ez többek között azért fontos, hogy mindig tudjuk biztosítani a magas minőséget.

Partnereinkkel a közös munka az ajánlatkéréssel kezdődik. Mikor felveszi velünk a kapcsolatot egy leendő ügyfelünk, még nem adunk látatlanba árajánlatot. Mindig testreszabott, az igényeknek minél inkább megfelelő ajánlatot készítünk, ezért minden esetben felmérjük a helyszínen a körülményeket és konzultálunk a részletekről az ajánlatkérővel.

A megállapodás után dedikált projektvezetőt jelölünk ki a projekt koordinálására, menedzselésére. Ő az, aki átlátja és összefogja a folyamatokat. Partnereink így mindig tudják, hogy kit kell keresniük kérdés esetén, kitől tudnak tájékozódni a részletekről.
Úgy véljük, ez az ügyfélkapcsolati rendszer elengedhetetlen gördülékeny, ügyfélbarát működésünk szempontjából.

Minden projekt során folyamatosan kapcsolatot tartunk az ügyféllel, minden felmerülő kérdésre választ adunk, és segítséget nyújtunk a gépek, berendezések telepítésében, illetve működtetésének elindításában is. Nem zárunk le projektet anélkül, hogy meggyőződtünk volna partnerünk elégedettségéről. Sőt szívesen elköteleződünk hosszútávú együttműködésekre is, hogy minél hosszabban hozzájárulhassunk partnereink sikeres, hatékony és eredményes működéséhez.

Ha bemutatkozásunk alapján úgy érzi, mindvégig minket, egy ilyen céget keresett, mint amilyen az Ermico, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!